HATAY / İSKENDERUN - Kılıç Ali Paşa İlkokulu

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN SEYİT ALİ BÜYÜK PAZAR MESAİSİNDE OKULUMUZU ZİYARET EDEREK FİKİR BABALIĞINI YAPTIĞI OKUL ÖNCESİ DERSLİĞİMİZİN KURULUMUNU YERİNDE İNCELEDİ

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN SEYİT ALİ BÜYÜK PAZAR MESAİSİNDE OKULUMUZU ZİYARET EDEREK FİKİR BABALIĞINI YAPTIĞI OKUL ÖNCESİ DERSLİĞİMİZİ İNCELEDİ BİZLERE MORAL VE GÜÇ VERDİ. KENDİSİNE ŞÜKRANLARIMIZI SUNARIZ.

Okulumuz okul öncesi dersliği için hazırladığımız konseptin fikir babalığını yapan ve bizleri bu konusa cesaretlendirip teşvik eden il milli eğitim müdürümüz Sayın Seyit Ali BÜYÜK pazar mesaisinde okulumuzu ziyaret etti.Bizlere fikirleriyle güç verip ve motivasyonumuzu arttırdı. Kibar gönüllüleri tarafından Kibar Holding sponsorluğunda ilçemiz Sefa Atakaş Denizcilik Meslek Lisesine yaptırdığımız dersliğimizin pazar mesaisinde kurulumu tatamlanmıştır.

Katkılarından dolayı  İl Milli Eğitim Müdürümüz sayın Seyit Ali BÜYÜK beyefendiye , Kibar holding ve kibar gönüllülerine , Sefa Atakaş Denizcilik Meslek Lisesi Müdüresi Neslihan BAKIR hanımefendi ve ekibine ve bu konuda bize destek olan İlçe Milli Müdürümüz sayın Ali HAYTAZ a şükranlarımızı sunarız.

20-11-202220-11-202220-11-202220-11-202220-11-2022

Yayın: 20.11.2022 - Güncelleme: 20.11.2022 20:52 - Görüntülenme: 281